Роджър Пелегрино

Роджър Пелегрино е един от най-талантливите парфюмеристи на нашето време. Той е роден на 15 юни 1975 година в малкото и уютно градче Авилия, Италия. Още от малък Роджър е проявявал голяма страст към ароматите и емоциите, които те създават.

След като завършва парфюмеристкото училище в Милано, Роджър започва да се занимава професионално с парфюми през 1997 година. Неговата кариера започва в малка, но престижна парфюмерийна компания, където той успява да покаже своя талант и креативност.

След това, Роджър преминава към по-големи и известни брандове, като работи за Gucci, Chanel и Dior. Той е известен със своята уникална способност да съчетава различни нотки и да създава парфюми, които оставят трайни впечатления.

Сред най-известните парфюми, създадени от Роджър Пелегрино, са „Elixir of Dreams“, „Mystic Garden“ и „Seduction in Paris“. Тези аромати са станали истински икони в света на парфюмерията и са обожавани от милиони хора по целия свят.

Роджър Пелегрино продължава да създава вълшебни аромати и да впечатлява със своята креативност и страст. Той е истински майстор в своята област и неговите парфюми са винаги гаранция за качество и изтънченост. Неговата работа не само ни прави по-красиви, но и ни пренася в свят на магия и емоции.

Покажи още за Роджър Пелегрино