Родриго Флорес-Ру

Родриго Флорес-Ру е един от най-талантливите парфюмеристи на нашето време. Той е роден на 10-ти юни 1978 година в Буенос Айрес, Аржентина. От малък Родриго е проявявал голяма страст към ароматите и емоциите, които те предизвикват. Затова не е изненадващо, че той започва да се занимава с парфюми в ранна възраст.

През 1999 година, след завършването на училище, Родриго Флорес-Ру започва работа в една от най-известните парфюмерийни компании в Аржентина. Там той придобива ценен опит и знания, които го подготвят за по-големи предизвикателства.

След това, Родриго преминава към работа в световно известни брандове, като Armani, Dior и Chanel. Той успява да се наложи със своите уникални творения и да създаде някои от най-популярните парфюми на тези марки.

Някои от най-известните парфюми на Родриго Флорес-Ру включват „Acqua di Gioia“ за Armani, „J’adore“ за Dior и „Coco Mademoiselle“ за Chanel. Тези аромати се радват на голяма популярност по целия свят и са символ на елегантност и стил.

Сега, след години на труд и постоянно създаване, Родриго Флорес-Ру е признат като един от водещите парфюмеристи в индустрията. Той продължава да работи в световноизвестни брандове и да вдъхновява милиони хора със своите невероятни аромати.

Родриго Флорес-Ру е истински майстор на парфюмерията, чиято страст и талант се отразяват във всяко едно от неговите творения. Той е жив пример за това, че когато се следва сърцето и се преследва страстта, могат да се постигнат велики постижения.

Покажи още за Родриго Флорес-Ру
Парфюми от Родриго Флорес-Ру
Neroli Portofino
Tom Ford

Neroli Portofino

Унисекс парфюмна вода