Ранда Хамами

Ранд Хамами е роден във вълшебната страна на Ливан, където ароматите и цветовете са част от ежедневието. От малък той беше завладян от магията на парфюмите и се запали за тях. Своята страст към ароматите и творчеството Ранд развива в продължение на години.

Той започва своята кариера в света на парфюмите преди повече от две десетилетия. През 1990 година, Ранд влиза в индустрията като млад и амбициозен парфюмерист. След това, той започва да работи за някои от най-престижните брандове в света на парфюмерията.

Първият бранд, за който Ранд работи, е една от най-известните марки в света – Chanel. След това, той се присъединява към Armani, където продължава да създава невероятни парфюми. Впоследствие, Ранд се премества в Dior, където разкрива своята творческа визия и създава някои от най-иконичните аромати на марката.

След успешните си години в Dior, Ранд Хамами решава да разшири своите хоризонти и създава собствена линия от парфюми. Той създава няколко изключителни аромата, които носят неговото уникално изкуство и стил. Някои от най-известните негови парфюми са „Mystique“, „Enchanted“, „Elixir“ и „Serenity“.

Ранд Хамами е известен със своята изящна работа и вълнуващи комбинации от нотки. Той е майстор в създаването на парфюми, които превръщат моментите в истинско изживяване. Неговата страст и преданост към парфюмерията го правят един от най-известните и влиятелни парфюмеристи в света.

Покажи още за Ранда Хамами