Паскал Гаурин

Паскал Гаурин е изключително талантлив парфюмер, който е роден на 11 април 1963 година в град Лимож във Франция. От младостта си той е бил завладян от магията на ароматите и се е стремял да създава уникални парфюми.

Заниманието му с парфюми започва още в ранна възраст, когато започва да експериментира с различни аромати и съставки. След успешно завършване на парфюмеристкото училище ISIPCA във Франция, Паскал Гаурин се присъединява към парфюмерийната индустрия.

Той започва своята кариера в парфюмерийната къща Jean Patou, където работи над няколко великолепни аромата. След това преминава към Parfums Yves Saint Laurent, където продължава да създава изключителни парфюми, които се превръщат в истински икони на модата.

След успешните си години в Yves Saint Laurent, Паскал Гаурин се присъединява към парфюмерийната къща Symrise, където има възможността да работи с различни брандове и да развива своя собствена креативност. Той създава няколко изключително популярни парфюма за брандове като Givenchy, Guerlain, Thierry Mugler и много други.

Сред най-известните парфюми, създадени от Паскал Гаурин, са „Angel“ от Thierry Mugler, „La Petite Robe Noire“ от Guerlain, „Play“ от Givenchy и „Eau des Merveilles“ от Hermes. Тези аромати са превърнали Паскал Гаурин в един от най-уважаваните и търсени парфюмеристи в индустрията.

С таланта си за съчетаване на различни нотки и създаване на уникални композиции, Паскал Гаурин продължава да впечатлява света със своите аромати. Той е истински майстор в своята професия и неговите парфюми ни отвеждат във вълшебен свят на сетивата и емоциите.

Покажи още за Паскал Гаурин