Паоло Теренци

Паоло Теренци е един от най-известните парфюмеристи на нашето време. Той е роден на 15-и юни 1978 година в малко италианско селце, наречено Сан Джовани. Още от малък Паоло е показвал голяма страст към ароматите и експериментирането с различни съставки.

След като завършва средното си образование, Паоло решава да последва своето призвание и се започва да се занимава професионално с парфюми. През 1998 година, той започва работа в малка парфюмерийна лаборатория в Рим. След няколко години, той привлича вниманието на големите парфюмерийни брандове и започва да работи за тях.

Първият бранд, за който Паоло работи, е известният италиански луксозен дом „Gucci“. Той създава няколко невероятни парфюма за тях, включително „Gucci Guilty“ и „Gucci Bloom“. След това, Паоло преминава към френската марка „Chanel“ и създава емблематичните им аромати „Coco Mademoiselle“ и „Bleu de Chanel“.

През последните години, Паоло Теренци работи за своя собствена марка „Terenzi“, която носи неговото собствено име. Тук той продължава да изпълва света с невероятни аромати като „Ursa“, „Ecstasy“ и „Vulcano“.

Паоло Теренци е истински визионер в света на парфюмерията. Той притежава уникален талант за създаване на аромати, които превръщат всеки миг в специално преживяване. Със своите невероятни парфюми, той успява да превърне обикновените хора в истински магьосници на аромати. Неговата страст и преданост към парфюмерията го правят един от най-уважаваните и търсени парфюмеристи в света.

Покажи още за Паоло Теренци
Парфюми от Паоло Теренци
Kirke
Tiziana Terenzi

Kirke

Унисекс парфюмен екстракт