Орелиен Гишар

Орелиен Гишар е талантлив парфюмер, роден на 24-ти юни в малкото френско селце Грас. От самото начало на живота си, Орелиен е бил обгърнат от ароматите на цветята и естествените му аромати, които плуват във въздуха на родното му място. Това е било началото на неговата страст към парфюмите.

След като завършва училище, Орелиен решава да се насочи към парфюмеристиката и започва своята кариера в индустрията. През годините той успява да се превърне в един от най-известните парфюмеристи в света.

Първият му професионален опит е с марката „Guerlain“, където е работил в продължение на няколко години. След това, Орелиен се присъединява към „Jean Patou“ и „Dior“, където също има впечатляващи постижения.

Но истинската слава на Орелиен идва, когато той става парфюмерист на „Hermès“. Тук той създава някои от най-иконичните парфюми на марката, като „Terre d’Hermès“ и „Eau des Merveilles“. Тези аромати се превърнаха в истински класики и спечелиха множество награди.

Днес, Орелиен Гишар продължава да работи в индустрията и създава вълнуващи парфюми за марките „Maison Francis Kurkdjian“ и „Byredo“, сред които са „Baccarat Rouge 540“ и „Gypsy Water“. Той продължава да впечатлява света със своите уникални и иновативни комбинации от аромати, които създават емоции и оставят следа в сърцата на хората. Орелиен Гишар е истински магьосник на ароматите, който ни кара да се почувстваме специални и уникални с всяко издаден от него парфюм.

Покажи още за Орелиен Гишар
Парфюми от Орелиен Гишар
NARCISO POUDRÉE
Narciso Rodriguez

NARCISO POUDRÉE

Парфюмна вода за жени

Eros
Versace

Eros

Тоалетна вода за мъже