Орелиен Гишар

Орелиен Гишар е талантлив парфюмер, роден на 24-ти юни в малкото френско селце Грас. От самото начало на живота си, Орелиен е бил обгърнат от ароматите на цветята и естествените му аромати, които плуват във въздуха на родното му място. Това е било началото на неговата страст към парфюмите.

След като завършва училище, Орелиен решава да се насочи към парфюмеристиката и започва своята кариера в индустрията. През годините той успява да се превърне в един от най-известните парфюмеристи в света.

Първият му професионален опит е с марката „Guerlain“, където е работил в продължение на няколко години. След това, Орелиен се присъединява към „Jean Patou“ и „Dior“, където също има впечатляващи постижения.

Но истинската слава на Орелиен идва, когато той става парфюмерист на „Hermès“. Тук той създава някои от най-иконичните парфюми на марката, като „Terre d’Hermès“ и „Eau des Merveilles“. Тези аромати се превърнаха в истински класики и спечелиха множество награди.

Днес, Орелиен Гишар продължава да работи в индустрията и създава вълнуващи парфюми за марките „Maison Francis Kurkdjian“ и „Byredo“, сред които са „Baccarat Rouge 540“ и „Gypsy Water“. Той продължава да впечатлява света със своите уникални и иновативни комбинации от аромати, които създават емоции и оставят следа в сърцата на хората. Орелиен Гишар е истински магьосник на ароматите, който ни кара да се почувстваме специални и уникални с всяко издаден от него парфюм.

Покажи още за Орелиен Гишар
Парфюми от Орелиен Гишар
Eros
Versace

Eros

Тоалетна вода за мъже