Оливър Кресп

Оливър Кресп е един от най-талантливите парфюмеристи на нашето време. Той е роден на 23 юли 1978 година в град Париж, Франция. От ранна възраст Оливър показва интерес към ароматите и започва да експериментира с различни миризми.

През 1997 година, след завършването на парфюмеристката школа, той започва да работи в известната парфюмерийна компания Guerlain. Там той придобива ценен опит и развива своите умения. След това се присъединява към екипа на Dior, където продължава да твори в света на ароматите.

През 2006 година Оливър Кресп решава да създаде собствена парфюмерийна марка и така ражда Maison Francis Kurkdjian. Тази марка бързо става известна със своите изискани и уникални аромати, които се отличават със своята изящност и съвършенство.

Някои от най-известните парфюми, създадени от Оливър Кресп, включват „Baccarat Rouge 540“, „Aqua Universalis“, „Amyris Homme“ и „Oud Satin Mood“. Всяка от тези композиции носи неговият разпознаваем почерк и излъчва неповторима елегантност и изтънченост.

Оливър Кресп е истински майстор в света на парфюмерията. Той успява да съчетае традициите на класическите аромати със свежестта и модерния стил на съвременността. Неговите парфюми са истинско изкушение за сетивата и ни отвеждат в свят на неповторими миризми и емоции.

Покажи още за Оливър Кресп
Парфюми от Оливър Кресп
Mon Paris
Yves Saint Laurent

Mon Paris

Парфюмна вода за жени

Light Blue
Dolce&Gabbana

Light Blue

Тоалетна вода за жени

Black Opium
Yves Saint Laurent

Black Opium

Парфюмна вода за жени

Angel
Thierry Mugler

Angel

Парфюмна вода за жени