Никола Боневил

Никола Боневил е известен парфюмерист, работещ с Firmenich, една от водещите компании в света за аромати и вкусове. Роден и израснал във Франция, той открива любовта си към парфюмерията на 12-годишна възраст по време на пътуване до Грас, град, известен като световната столица на парфюмите. Оттогава Никола е запленен от изкуството на създаване на аромати и е пътувал по целия свят, за да се учи от най-добрите в индустрията.

След като завършва своето образование по химия, Никола преследва страстта си към парфюмерията и преминава през обширно обучение в Грас под ръководството на Жак Мурел. Освен това, той пътува до различни части на света, за да събира натурални съставки като жасмин самбак от Индия, бергамот и мандарина от Италия, ирис от Флоренция и портокалов цвят от Тунис.

Никола черпи вдъхновение от природата и е запален градинар, който отглежда различни растения и цветя в своята градина в Париж. Той също така е любител на изкуството, особено на поп и стрийт арта, и намира вдъхновение в начина, по който художници като Анди Уорхол, Кийт Харинг, JonOne и Банкси преосмислят ежедневните обекти и градския опит.

Покажи още за Никола Боневил
Парфюми от Никола Боневил
The Most Wanted Intense
Azzaro

The Most Wanted Intense

Тоалетна вода за мъже

Halloween Man X
Jesus Del Pozo

Halloween Man X

Тоалетна вода за мъже