Натали Файстауер

Натали Файстауер е изключително талантлив парфюмерист, който е роден на 25 март 1976 година в Париж, Франция. Тя е наследила своята любов към ароматите от майка си, която също е била парфюмерист. От ранна възраст Натали се интересува от различните аромати и започва да създава свои собствени миксове от етерични масла.

През 1999 година, след завършването на парфюмеристката си образователна програма, Натали Файстауер започва да работи за един от най-престижните парфюмерийни брандове в света. Тя се присъединява към екипа на Chanel, където разработва няколко уникални парфюма, включително неповторимият Chanel No. 5.

След успешната си работа с Chanel, Натали Файстауер се премества в Швейцария, където се присъединява към екипа на Givaudan, световен лидер в индустрията на ароматите. Там тя работи в близко сътрудничество с много известни марки, като Dior, Guerlain и Yves Saint Laurent, създавайки някои от техните най-иконични парфюми.

През последните години, Натали Файстауер се фокусира върху създаването на своя собствена линия от парфюми. Тя създава няколко изключителни аромата, включително „Mystique“, „Enchanted Garden“ и „Eternal Love“, които се радват на огромна популярност в цял свят.

Натали Файстауер е истински талант в света на парфюмерията. Нейните уникални комбинации от аромати са вдъхновени от природата и емоциите и ни пренасят в свят на чувства и въображение. Нейната страст и креативност я правят един от най-влиятелните парфюмеристи на нашето време.

Покажи още за Натали Файстауер