Мишел Сарамито

Мишел Сарамито е роден на 15-ти юни 1975 година в малкото френско селце Бордо. От малък той е проявявал огромен интерес към ароматите и експериментирането с различни ароматни съставки. Всички в семейството му знаеха, че той е роден за нещо специално в света на парфюмите.

След като завършва средното си образование, Мишел започва да се обучава в престижната Парфюмерийна школа в Грас, Франция. Той бързо се откроява със своята творческа въображение и умение да създава уникални аромати. След успешното си завършване, Мишел започва да работи за един от най-известните парфюмни брандове в света – Chanel. Там той развива своята умелост и талант, създавайки някои от най-иконичните парфюми на марката.

След това Мишел преминава към друг голям бранд – Dior, където продължава да впечатлява със своите иновативни аромати и умение да превръща невъзможното в реалност. След успешната си работа в Dior, той се присъединява към екипа на Guerlain, където продължава да сътворява парфюми, които оставят без дъх.

Някои от най-известните парфюми, създадени от Мишел Сарамито, включват Chanel Coco Mademoiselle, Dior Homme Intense, Guerlain La Petite Robe Noire и Yves Saint Laurent Black Opium. Тези аромати са станали истински икони в света на парфюмерията и са любими на милиони хора по целия свят.

Сега, след години на работа и постоянно създаване на вълшебни аромати, Мишел Сарамито продължава да впечатлява света със своите парфюми. Той е истински визионер в индустрията и неговите творения ни накарват да се почувстваме специални и неповторими.

Покажи още за Мишел Сарамито