Мелани Леру

Мелани Леру е родена във Франция през 1975 година. От малка е проявявала интерес към ароматите и емоциите, които те предизвикват. Това я вдъхновява да следва своето призвание и да стане парфюмерист.

Мелани започва да се занимава с парфюми през 1995 година, след като завършва специализиран курс в Екол Национал Супериор дьо Парфюмери. От този момент тя се впуска в света на ароматите и започва да работи за някои от най-престижните парфюмерийни марки.

Първата й работа е в малка, но прочута френска марка за парфюми. След това Мелани преминава към един от водещите световни брандове, като се превръща в ключова фигура в тяхната екипа за създаване на аромати. След успешната си работа там, тя се присъединява към една от най-популярните и иновативни марки в индустрията.

След като придобива голям опит и репутация, Мелани Леру започва да работи самостоятелно като независим парфюмерист. Тя създава уникални и неповторими аромати за някои от най-известните и престижни марки в света.

Сред нейните най-известни парфюми са „Л’Аром дю Суар“ за френска марка, „Екстрем“ за световноизвестна марка и „Ноктюрн“ за иновативна парфюмерийна къща.

Мелани Леру е истински талант в парфюмерийната индустрия. Нейните аромати ви пренасят във вълшебен свят, където се смесват емоции и спомени. Тя продължава да изненадва и впечатлява света със своите изключителни творения.

Покажи още за Мелани Леру