Матилд Бижауи

Матилд Бижауи е един от най-талантливите парфюмеристи на нашето време. Той е роден на 18 юли 1970 година в град Грас, Франция – родното място на парфюмерията. От малък той е бил обгърнат от ароматите, които се разнасят във въздуха на този град и това го вдъхновява да се занимава с парфюми.

Матилд започва своята кариера в парфюмерийната индустрия на млада възраст и бързо се превръща в истинска звезда. Той работи за няколко престижни бранда, като всяко следващо му предложение е по-привлекателно от предишното. Първата му стъпка е в марката Givenchy, където той разкрива своя потенциал и творческия си гений. След това следват сътрудничества със знаменитите брандове Dior и Yves Saint Laurent, където той продължава да създава изключителни парфюми.

Някои от най-известните парфюми, създадени от Матилд Бижауи, са „Ange ou Démon“ за Givenchy, „La Vie Est Belle“ за Lancôme, „Midnight Poison“ за Dior и „Opium Black“ за Yves Saint Laurent. Тези аромати са просто възхитителни и носят неговият уникален подпис.

Матилд Бижауи е истински магьосник, който превръща ароматите в истории, които се разказват на кожата на хората. Той е винаги на вълната на новите тенденции и непрекъснато търси вдъхновение в света около него. Неговите парфюми са изкусно съчетание от нотки, които превръщат ежедневието в магия. Той е истински гений в своята професия и неговите творения никога не спират да ни впечатляват.

Покажи още за Матилд Бижауи