Лок Донг

Лок Донг е роден във вълнуващия град Пекин, Китай. Той е истински визионер в света на парфюмерията и е известен със своята необикновена талантливост. От малък Лок показва интерес към ароматите и се запалва от страстта към парфюмите. Следва своите мечти и започва да изучава изкуството на парфюмерията в прочутия парфюмеристичен институт в Париж.

Лок Донг започва своята кариера в света на парфюмерията преди повече от две десетилетия. Той е имал удоволствието да работи с някои от най-престижните брандове в индустрията. Неговите първи стъпки включват работа за един от най-старите парфюмерийни домове във Франция, където той се учи от най-добрите в бранша.

След това, Лок Донг продължава да развива своята кариера и работи за някои от най-известните и престижни брандове в света на парфюмерията. Той е сътрудничил със световноизвестни марки като Chanel, Dior, Gucci и Tom Ford. Тези сътрудничества са му дали възможността да изрази своята креативност и да създаде някои от най-иконичните парфюми на нашето време.

Сред най-известните парфюми на Лок Донг можем да споменем „J’adore“ за Dior, „Coco Mademoiselle“ за Chanel, „Bloom“ за Gucci и „Neroli Portofino“ за Tom Ford. Тези аромати са станали истински класики в парфюмерията и са обожавани от милиони хора по света.

Лок Донг продължава да изненадва и впечатлява със своите творения, които са вдъхновени от различни култури и екзотични места. Той е истински майстор в създаването на аромати, които ни пренасят в различни светове и ни доставят неповторимо удоволствие. Неговата страст и преданост към парфюмерията го правят един от най-уважаваните и търсени парфюмеристи в индустрията.

Покажи още за Лок Донг
Парфюми от Лок Донг
Phantom
Paco Rabanne

Phantom

Тоалетна вода за мъже

Olympea
Paco Rabanne

Olympea

Парфюмна вода за жени

Acqua di Gioia
Giorgio Armani

Acqua di Gioia

Парфюмна вода за жени