Кристоф Рейно

Кристоф Рейно е роден на 15 октомври 1973 година в Париж, Франция. От малък е показвал голяма страст към ароматите и парфюмите. Винаги се е интересувал от това какво прави един парфюм уникален и как може да създаде невероятни комбинации от нотки.

Заниманието му с парфюми започва през 1995 година, когато се присъединява към един от най-известните парфюмерски брандове в Париж. Там той придобива ценен опит и работи в екип с някои от най-талантливите парфюмеристи в индустрията.

След успешната му работа в този бранд, Кристоф Рейно решава да продължи своята кариера и да създава парфюми за други известни марки. Първият бранд, с който той сътрудничи, е един от най-старите парфюмерии във Франция, основана през 1760 година. След това той работи за марки като Chanel, Dior и Guerlain, които са и някои от най-прочутите и престижни парфюмерии в света.

Сега, след години на опит и създаване на невероятни аромати, Кристоф Рейно е известен в индустрията като един от най-талантливите парфюмеристи на нашето време. Някои от неговите най-известни парфюми включват „Le Labo Santal 33“, „Byredo Gypsy Water“ и „Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540“.

Той продължава да впечатлява света със своите иновативни и изискани аромати, които съчетават класическото с модерното. Кристоф Рейно е истински майстор в създаването на парфюми, които оставят незабравимо впечатление и ни пренасят в свят на емоции и съблазън.

Покажи още за Кристоф Рейно
Парфюми от Кристоф Рейно
Good Girl Blush
Carolina Herrera

Good Girl Blush

Парфюмна вода за мъже

Scandal Pour Homme
Jean Paul Gaultier

Scandal Pour Homme

Тоалетна вода за мъже

Scandal Le Parfum pour Homme
Jean Paul Gaultier

Scandal Le Parfum pour Homme

Парфюмна вода за мъже

MYSLF
Yves Saint Laurent

MYSLF

Парфюмна вода за мъже

Scandal
Jean Paul Gaultier

Scandal

Парфюмна вода за жени

One Million
Paco Rabanne

One Million

Тоалетна вода за мъже