Кристън Карбонел

Кристън Карбонел е един от най-талантливите парфюмеристи на нашето време. Той е роден на 31 март 1975 година в град Ница, Франция. От малък Кристън е показвал голяма страст към ароматите и парфюмите. Затова не е изненада, че той започва да се занимава професионално с тях.

През 1996 година, след като завършва своето образование в областта на парфюмерията, Кристън Карбонел започва работа в един от най-прочутите парфюмерийни брандове в света – Guerlain. Там той придобива ценен опит и създава няколко невероятни парфюма, които се превръщат в истински класики.

След това Кристън Карбонел преминава към друг големи брандове, като Chanel, Dior и Givenchy. Той работи със световноизвестни дизайнери и създава парфюми, които са икона на елегантността и стилът.

Някои от най-известните парфюми, създадени от Кристън Карбонел, са „La Petite Robe Noire“ (Guerlain), „Coco Mademoiselle“ (Chanel), „J’adore“ (Dior) и „Ange ou Demon“ (Givenchy). Тези аромати са станали истински хитове и са обожавани от милиони жени по света.

Кристън Карбонел е истински майстор в своята професия. Той има уникален талант да създава парфюми, които остават в сърцата на хората и ги правят да се чувстват особени. Неговите аромати са изтънчени, изискани и неподражаеми. Той продължава да работи в индустрията и непрекъснато ни изненадва с нови и вълнуващи парфюми.

Покажи още за Кристън Карбонел