Корин Кашен

Корин Кашен е един от най-известните парфюмеристи на нашето време. Той е роден на 15-ти юни 1975 година в малкото градче Шамбери във Франция. От ранна възраст Корин е проявил интерес към ароматите и е започнал да експериментира с различни миризми.

През 1995 година, след завършването на училище, Корин се присъединява към един от най-прочутите парфюмни брандове – Chanel. Там той работи в лабораторията, където продължава да развива своите умения и да се учи от най-добрите. След това, през 2001 година, Корин преминава към Dior, където създава някои от най-емблематичните парфюми на марката.

След успешния си период в Dior, Кашен преминава към независимата марка By Kilian, където има възможността да прояви своята креативност и да създаде някои от най-изисканите парфюми на пазара. След това, през 2017 година, той става парфюмерист в бранда Maison Francis Kurkdjian, където продължава да изненадва света с невероятни аромати.

Някои от най-известните парфюми, създадени от Корин Кашен, включват „Coco Mademoiselle“ за Chanel, „J’adore“ за Dior, „Love, Don’t Be Shy“ за By Kilian и „Baccarat Rouge 540“ за Maison Francis Kurkdjian. Тези парфюми са станали истински икони в индустрията, отличавайки се със своите изтънчени и запомнящи се аромати.

Корин Кашен е вдъхновение за много млади парфюмеристи и продължава да създава уникални аромати, които ни пренасят в свят на въображение и емоции. Той е истински майстор в своята област и неговите парфюми са превъзходство на изкуството на ароматите.

Покажи още за Корин Кашен