Карлос Бенаим

Карлос Бенаим е един от най-талантливите парфюмеристи в света на ароматите. Той е роден на 24-ти ноември 1943 година в Мароко, където е израснал в семейство, вдъхновено от богатството на местните аромати. От ранна възраст Карлос е проявил интерес към света на парфюмите и се е усъвършенствал в изкуството им.

През 1967 година, след завършването на образованието си, Карлос започва работа в парфюмерийната индустрия. Първите му стъпки включват работа за няколко престижни бранда, като Yves Rocher и Firmenich. След това той се присъединява към парфюмерната къща Roure Bertrand Dupont, където започва да създава аромати за големи марки като Aramis, Ralph Lauren и Bulgari.

През 1991 година Карлос Бенаим се присъединява към парфюмерната къща International Flavors & Fragrances (IFF), където и до днес работи като майстор парфюмер. Той е създал някои от най-иконичните аромати за световноизвестни марки като Calvin Klein, Viktor & Rolf, Marc Jacobs и много други.

Сред най-известните парфюми, създадени от Карлос Бенаим, са „Eau Parfumée au Thé Vert“ за Bulgari, „Eternity for Men“ за Calvin Klein и „Flowerbomb“ за Viktor & Rolf. Тези аромати са станали символи на елегантност, съблазън и изисканост.

Със своята богата кариера и безкрайната си страст към парфюмерията, Карлос Бенаим продължава да впечатлява света със своите уникални и неповторими създания. Той е истински виртуоз, чиито аромати превръщат всеки миг в незабравимо изживяване.

Покажи още за Карлос Бенаим
Парфюми от Карлос Бенаим
Code
Giorgio Armani

Code

Парфюмна вода за жени

Chic
Carolina Herrera

Chic

Тоалетна вода за мъже

Libre
Yves Saint Laurent

Libre

Парфюмна вода за жени

Libre Le Parfum
Yves Saint Laurent

Libre Le Parfum

Парфюм за жени

My Way
Giorgio Armani

My Way

Парфюмна вода за жени

Flowerbomb
Viktor&Rolf

Flowerbomb

Парфюмна вода за жени

Spicebomb Extreme
Viktor&Rolf

Spicebomb Extreme

Парфюмна вода за мъже