Карин Дюброй-Серени

Карин Дюброй-Серени е талантлив парфюмерист, който се ражда през 1978 година във Франция. От малък той показва интерес към ароматите и се запалва по магията на парфюмите. След като завършва специалността „Парфюмерия“ в престижното училище ISIPCA във Версай, започва да работи в индустрията на парфюмите през началото на 2000 година.

Карин Дюброй-Серени е имал възможността да работи за няколко известни бранда, като е започнал първо със своята кариера в компанията „Takasago“. След това преминава към „IFF“ и „Robertet“, където развива своите умения и създава невероятни аромати.

През годините, Карин Дюброй-Серени е сътрудничил с много известни марки, включително „Dior“, „Givenchy“, „Lancôme“ и „Guerlain“. Той е създал редица невероятни парфюми, които са станали истински икони в света на ароматите. Някои от тях включват „Miss Dior Chérie“, „Ange ou Démon“, „La Vie Est Belle“ и „Mon Guerlain“.

Карин Дюброй-Серени е известен със своята въображение и творчески подход към парфюмите. Той винаги се стреми да създаде аромати, които ще превъзхождат времето и ще оставят незабравимо впечатление. Той е велик майстор в съчетаването на различни нотки и създаването на комплексни, но хармонични аромати.

Карин Дюброй-Серени продължава да работи в индустрията на парфюмите и непрекъснато ни изненадва с нови и вълнуващи аромати. Той е истински талант и вдъхновение за всички любители на парфюмите по света.

Покажи още за Карин Дюброй-Серени
Парфюми от Карин Дюброй-Серени
Éclat d’Arpège
Lanvin

Éclat d’Arpège

Парфюмна вода за жени