Калис Бекер

Калис Бекер е роден във Франция през 1975 година. От малък е проявявал голяма страст към ароматите и парфюмите. Винаги се е наслаждавал на уханието на цветята в градината на баба си и се възхищавал на аромата на парфюмите, които бижутерията на майка му продавала. Така се родила любовта му към парфюмите.

Когато Калис стана по-голям, започна да изучава парфюмерия в престижната Парфюмерийна школа в Грас, Франция. След завършването на обучението си, той започна да работи в една от най-известните парфюмерийни къщи в света – Chanel. Там той се научи на тайните на създаването на изящни парфюми и се утвърди като талантлив парфюмер.

След успешната му кариера в Chanel, Калис премина към Dior, където продължи да създава изключителни аромати, които завладяха сърцата на милиони жени по света. След това, той работи за Guerlain, където създаде някои от най-иконичните парфюми на марката.

Неговият талант и креативност не му позволиха да спре тук. Калис се присъедини към Estée Lauder, където продължи да впечатлява със своите уникални парфюми. След това, той работи за Tom Ford и създаде някои от най-сексапилните и провокативни аромати на марката.

Сред неговите най-известни парфюми са „Coco Mademoiselle“ за Chanel, „J’adore“ за Dior, „Shalimar“ за Guerlain, „Pleasures“ за Estée Lauder и „Black Orchid“ за Tom Ford. Тези парфюми са станали истински икони в света на парфюмерията и са обожавани от милиони хора.

Калис Бекер е истински виртуоз в света на парфюмерията. Той успява да превърне ароматите в истинско изкуство и да създаде парфюми, които са вечни и неповторими.

Покажи още за Калис Бекер
Парфюми от Калис Бекер
Velvet Orchid
Tom Ford

Velvet Orchid

Парфюмна вода за жени

Dylan Blue Pour Femme
Versace

Dylan Blue Pour Femme

Парфюмна вода за жени

J’adore
Dior

J’adore

Тоалетна вода за жени