Геза Шьон

Геза Шьон е един от най-талантливите парфюмеристи в света и неговото име е станало синоним на изкуството на парфюмерията. Той е роден на 7-ми март 1952 година в Унгария. От малък Геза е показвал интерес към ароматите и вкуса. Затова не е изненадващо, че в ранна възраст започва да се занимава с парфюми.

През 1970 година, след като завършва училище, Геза Шьон започва работа в една от най-големите парфюмерийни компании в света. Той е имал възможността да работи за много известни брандове, като Chanel, Dior и Estée Lauder. Със своята необикновена визия и талант, Геза бързо се превръща в един от най-търсените парфюмеристи в индустрията.

След успешната си работа за големите брандове, Геза Шьон решава да създаде собствена линия от парфюми. През 2001 година той основава своя собствена марка „Escentric Molecules“, която се фокусира върху уникални и иновативни аромати.

Някои от най-известните парфюми, създадени от Геза Шьон, включват „Molecule 01“, „Eccentric 02“ и „Eccentric 03“. Тези аромати се отличават със своята уникалност и способността си да превърнат обикновените моменти в нещо изключително.

Геза Шьон е истински визионер в света на парфюмерията и неговите творения носят неговия отпечатък – изящество, изненадващи комбинации и съвършенство в детайла. Той е постигнал голям успех и признание в индустрията и продължава да впечатлява с новаторските си парфюми.

Покажи още за Геза Шьон