Франк Воелк

Франк Воелк е известен парфюмерист, роден на 14 март 1972 година във Франция. От малък е проявявал интерес към ароматите и експериментирането с различни ароматни съставки. Затова не е изненадващо, че след като завършва училище, той решава да се посвети на света на парфюмерията.

През 1993 година, Франк Воелк започва работа в една от най-известните парфюмерийни къщи в Париж. Това е началото на неговата кариера, която постепенно се развива и му дава възможност да работи с някои от най-престижните брандове в индустрията.

След успешните си години в първата си парфюмерийна къща, Франк Воелк преминава към работа с марката Yves Rocher. След това следват сътрудничества с брандове като Guerlain, Givenchy и Lancôme. Всеки от тези брандове има своята уникална идентичност и стил, които Франк Воелк успява да пресъздаде и да вплете в своите парфюми.

Някои от най-известните парфюми, създадени от Франк Воелк, включват „Flowerbomb“ за Viktor & Rolf, „Eau des Merveilles“ за Hermès и „Poison Girl“ за Dior. Тези аромати са само малка част от неговото впечатляващо портфолио, което включва множество други успешни и вълнуващи парфюми.

Франк Воелк продължава да създава уникални аромати, които ни отвеждат в свят на сетивата и емоциите. Той е майстор в изкуството на парфюмерията и неговите творения са доказателство за това. Със своята креативност и усърдна работа, Франк Воелк продължава да впечатлява света със своите изключителни парфюми.

Покажи още за Франк Воелк