Фабрис Пелегрин

Фабрис Пелегрин е един от най-талантливите парфюмеристи в света на ароматите. Той е роден на 17-ти ноември 1978 година в град Грас, Франция – известния град на парфюмите. От малък Фабрис е бил зачарован от миризмата на цветята и екзотичните аромати, които го заобикалят.

Започвайки своята кариера в парфюмерийната индустрия, Фабрис се присъединява към екипа на една от най-известните парфюмерийни къщи в света. Тук той започва да развива своите умения и талант, които го правят изключителен в своята професия.

След успешното си пребиваване в първата му парфюмерийна къща, Фабрис продължава да работи за няколко други водещи брандове. Той сътрудничи с марките, като Dior, Guerlain, Givenchy и Yves Saint Laurent, като всяка от тях му предоставя възможност да разкрие своя творчески потенциал и да създаде някои от най-известните парфюми на пазара.

Сред неговите най-успешни парфюми са „Dior Homme Intense“, „Guerlain L’Homme Ideal“, „Givenchy Gentleman“ и „Yves Saint Laurent Black Opium“. Всяка от тези ароматни композиции отразяват уникалния стил и визия на Фабрис, като успяват да съчетаят съвършено нотките, за да създадат незабравимо преживяване.

Фабрис Пелегрин е истински виртуоз в света на парфюмерията, чиято страст и преданост се отразяват във всеки негов аромат. Неговите парфюми са истинско изкуство, което ни пренася в свят на емоции и съблазън. Той продължава да радва нас и света с нови и иновативни аромати, които ни карат да се чувстваме по-красиви и самоуверени.

Покажи още за Фабрис Пелегрин
Парфюми от Фабрис Пелегрин
Wanted
Azzaro

Wanted

Тоалетна вода за мъже

Scandal Le Parfum
Jean Paul Gaultier

Scandal Le Parfum

Парфюмна вода за мъже

So Scandal!
Jean Paul Gaultier

So Scandal!

Парфюмна вода за жени

Scandal
Jean Paul Gaultier

Scandal

Парфюмна вода за жени