Емили Копърман

Емили Копърман е един от най-талантливите парфюмеристи на нашето време. Той е роден на 15-ти юни 1978 година в Париж, Франция. От малък се интересува от ароматите и винаги е имал усещане за хармонията между различните нюанси.

Кариерата му в света на парфюмерията започва през 1998 година, когато се присъединява към един от най-известните парфюмерийни брандове във Франция. Оттогава Емили Копърман преминава през няколко големи имена в индустрията, като работи за различни марки, които са му дали възможността да развие своя собствен стил и да се изяви като уникален творец.

Сред брандовете, за които той е работил, са Chanel, Dior, Guerlain и Yves Saint Laurent. Това са само някои от най-престижните и известни марки в света на парфюмерията. Сътрудничеството му с тях е било отличено с множество награди и признания.

Някои от най-известните парфюми, създадени от Емили Копърман, са „Coco Mademoiselle“ за Chanel, „J’adore“ за Dior, „Shalimar“ за Guerlain и „Opium“ за Yves Saint Laurent. Тези аромати са станали истински икони в света на парфюмерията и са обожавани от милиони хора по целия свят.

Емили Копърман е изключително талантлив парфюмерист, който успява да съчетае изискаността и иновациите в своите аромати. Той притежава уникално усещане за хармонията между нюансите и винаги създава парфюми, които оставят незабравимо впечатление. Неговата работа е истинско изкуство, което ни позволява да се насладим на прекрасни аромати и да се почувстваме уникални.

Покажи още за Емили Копърман
Парфюми от Емили Копърман
212 VIP Men
Carolina Herrera

212 VIP Men

Тоалетна вода за мъже