Едуард Флечър

Едуард Флечър е изключително талантлив парфюмер, който е роден на 5-ти март 1970 година в град Лондон, Великобритания. От малък е проявявал интерес към ароматите и емоциите, които те причиняват.

Занимаването му с парфюми започва през 1989 година, когато влиза в парфюмерийна школа в Париж. Там се запознава с изкушени професионалисти и се потапя в света на уникалните аромати.

Първата му работа е в престижната парфюмерийна къща L’Artisan Parfumeur. След това преминава към марката Yves Saint Laurent, където работи в продължение на няколко години. След успешния си старт, Едуард Флечър продължава да създава аромати за Guerlain, Kenzo и Penhaligon’s.

През 2006 година той създава собствената си марка – Parfums d’Empire, в която използва исторически събития и култури като вдъхновение за своите парфюми.

Едуард Флечър е известен със своето уникално творчество и въображение. Неговите парфюми пресъздават различни емоции и настроения, като са изключително изтънчени и изящни. Някои от най-известните му парфюми включват „Ambre Russe“, „Cuir Ottoman“, „Musc Tonkin“ и „Tabac Tabou“.

Едуард Флечър е истински визионер в света на парфюмите, който продължава да впечатлява със своите уникални творения и да ни отвежда във вълшебни светове чрез ароматите си.

Покажи още за Едуард Флечър