Джули Масе

Джули Масе е един от най-талантливите парфюмеристи на нашето време. Той е роден на 25-ти юли 1961 година в град Грас, Франция – световната столица на парфюмерията. От малък, Джули е бил обгърнат от ароматите и мистериите на този изкусителен свят.

Заниманието му с парфюми започва в ранна възраст, когато започва да се учи от своя баща, който сам също е бил парфюмерист. След завършването на средното си образование, той започва да работи в една от най-престижните парфюмерийни компании в Грас.

През годините, Джули Масе е работил за много известни брандове, като е преминал през различни етапи на своята кариера. Той започва в малка, но много престижна парфюмерийна къща и постепенно се прославява със своите уникални и иновативни творения. След това, той преминава към работа за по-големи и известни марки, като постига голям успех в индустрията.

Сред най-известните парфюми, създадени от Джули Масе, са „Le Male“ от Jean Paul Gaultier, „L’Eau d’Issey“ от Issey Miyake и „Angel“ от Thierry Mugler. Тези аромати са станали истински икони в света на парфюмерията и са били обичани от милиони хора по целия свят.

Днес, Джули Масе продължава да създава невероятни парфюми и да впечатлява света със своя талант. Той е истински майстор в създаването на уникални аромати, които ни пренасят във вълшебни светове и ни оставят без дъх. Той е истинска легенда в парфюмерийния свят и неговите творения ще продължат да вдъхновяват и радват хората още много години напред.

Покажи още за Джули Масе
Парфюми от Джули Масе
Si Intense 2021
Giorgio Armani

Si Intense 2021

Парфюмна вода за жени

Si Intense 2023
Giorgio Armani

Si Intense 2023

Парфюмна вода за жени