Джером ди Марино

Джером ди Марино е един от най-талантливите парфюмеристи нашето време. Той е роден на 15 юни 1978 година във Франция, в красивия град Грас, който е известен като родното място на парфюмерията. От ранна възраст Джером е проявявал интерес към ароматите и емоциите, които те могат да предизвикат.

След като завършва парфюмерийното училище, Джером започва своята кариера в индустрията през 1998 година. Първите му стъпки са в малка парфюмерийна къща, където се научава на всички тайни и изкушения на професията. След това, той преминава към по-големи и известни брандове, като се присъединява към екипа на Chanel, Dior и Guerlain. Това са само някои от марките, за които Джером е работил, като всяка нова възможност му дава възможност да развива своите умения и да създава невероятни аромати.

Неговите парфюми са истински произведения на изкуството. Сред най-известните му творения са „Le Labo Santal 33“, „Byredo Gypsy Water“ и „Diptyque Philosykos“. Всяко от тях е уникално и носи неговият пръстен отличителен знак. Джером ди Марино е майстор в съчетаването на различни нотки и създаването на аромати, които превръщат момента във впечатляващо пътешествие.

Той продължава да работи усилено в индустрията, създавайки нови и иновативни парфюми, които вдъхновяват и привличат вниманието на хората по света. Джером ди Марино е истински виртуоз, който превръща ароматите в истории и ни позволява да се потопим в тях с всичките ни сетива.

Покажи още за Джером ди Марино