Донна Каран

Донна Каран е изключително талантлив парфюмерист, който е роден на 2 октомври 1948 година в Ню Йорк, САЩ. От малка възраст тя е показала голяма страст към ароматите и е изразявала своето творчество чрез ухание.

Каран започва да се занимава с парфюми в началото на 1980-те години, когато създава своя собствена марка. Тя е известна със своята уникална визия и стил, които се отразяват и в нейните парфюми.

Първият бранд, за който Донна Каран работи, е нейната собствена марка, която носи нейното име. Тя е създала няколко невероятни парфюма за този бранд, включително известния „DKNY Be Delicious“ и „DKNY Cashmere Mist“.

След това, Каран се присъединява към компанията Estée Lauder, където продължава да развива своите умения в създаването на парфюми. Тя работи за марките „Tommy Hilfiger“ и „Clinique“, като създава парфюми като „Tommy Girl“ и „Happy“.

След успешните си години в Estée Lauder, Донна Каран се завръща към своята марка и продължава да създава впечатляващи парфюми. Тя е известна със своето иновативно и модерно виждане за парфюмите, което се отразява в парфюмите й като „DKNY Nectar Love“ и „DKNY Stories“.

Донна Каран е истински визионер в света на парфюмерията и нейните творения винаги успяват да привличат вниманието на хората. Тя продължава да изненадва света със своята креативност и иновации в парфюмерията. Нейните парфюми са истински шедьоври и винаги носят нейната уникална отпечатък.

Покажи още за Донна Каран