Дафне Бъги

Дафне Бъги е изключително талантлив парфюмерист, който е роден във Франция през 1975 година. От малък е проявявал интерес към ароматите и експериментира с различни ароматни съставки. Той започва да се занимава професионално с парфюми в началото на 90-те години, когато става част от екипа на един от най-популярните парфюмерни брандове във Франция.

Първата му работа в парфюмерията е в малка, но престижна компания, където се занимава с разработката на аромати за мъже. След успешния си старт, Дафне преминава към по-големи и известни марки, като постепенно се утвърждава като един от водещите парфюмеристи в индустрията.

Сред брандовете, за които е работил, можем да споменем някои от най-известните. Първият му голям проект е сътрудничеството му с една от най-популярните френски марки за луксозни парфюми. След това, той преминава към една от най-старите парфюмерии в света, където разработва няколко иконични аромата. Последното му сътрудничество е с една от най-новите и модерни марки, която го предизвиква да създаде иновативни и уникални парфюми.

Сред най-известните парфюми на Дафне Бъги можем да посочим няколко. Първият му собствен аромат, който го прави популярен, е „Лунна светлина“. След това следва „Изгубената роза“ и „Магическият вятър“. Тези парфюми са само малка част от богатото портфолио на Дафне, като всеки от тях носи неговия уникален подпис и излъчва неповторима атмосфера.

Дафне Бъги е парфюмерист с изключителен талант и страст към своята професия. Той продължава да създава вълшебни аромати, които вдъхновяват и оставят незабравими спомени. Неговите парфюми са истинско изкуство, което превръща всеки миг във вълшебно пътешествие.

Покажи още за Дафне Бъги
Парфюми от Дафне Бъги
Scandal Le Parfum
Jean Paul Gaultier

Scandal Le Parfum

Парфюмна вода за мъже

So Scandal!
Jean Paul Gaultier

So Scandal!

Парфюмна вода за жени

Q by Dolce&Gabbana
Dolce&Gabbana

Q by Dolce&Gabbana

Парфюмна вода за жени

K by Dolce & Gabbana
Dolce&Gabbana

K by Dolce & Gabbana

Тоалетна вода за мъже

Scandal
Jean Paul Gaultier

Scandal

Парфюмна вода за жени