Бен Горъм

Бен Горъм е роден на 10-и март 1976 година в Лондон, Великобритания. От малък е проявявал интерес към ароматите и експериментирането с различни миризми. Затова не е изненадващо, че по-късно в живота си се превръща в един от най-известните парфюмеристи в света.

Бен започва да се занимава с парфюми през 1996 година, когато се присъединява към екипа на марката „L’Eau d’Issey“ на Исеи Мияке. Това е било началото на неговата успешна кариера в индустрията на парфюмите. След това, той работи за няколко години за „Kenzo“, където създава някои от най-иконичните парфюми на марката.

През 2006 година Бен Горъм основава своя собствена марка „Byredo“. Това е бил голямо предизвикателство за него, но със своята талантливост и креативност той успява да създаде уникални и запомнящи се аромати. Някои от най-известните парфюми на „Byredo“ включват „Gypsy Water“, „Bal d’Afrique“ и „Black Saffron“.

След успеха си с „Byredo“, Бен Горъм продължава да работи с други големи марки, като „Comme des Garçons“ и „Diptyque“. Той е известен също така със своето сътрудничество с модни къщи като „Balenciaga“ и „Chloé“, където създава невероятни парфюми, които се превръщат в истински хитове.

Бен Горъм е парфюмерист с безспорен талант и визия. Той успява да съчетае класическите аромати със съвременните тенденции, създавайки поистински магически парфюми. Неговите творения са изключителни и винаги оставят силно впечатление. Той продължава да впечатлява света с нови и иновативни аромати, които ни карат да се чувстваме специални и уникални.

Покажи още за Бен Горъм