Ан Готлиб

Ан Готлиб е роден в Париж, Франция през 1965 година. От малък е бил вълнуван от ароматите и е имал страст към парфюмите. След като завършва училище, започва да работи в един от най-известните парфюмерийни магазини в Париж, където се запознава с много брандове и парфюми. Това е началото на неговата кариера в света на парфюмерията.

След няколко години Ан Готлиб привлича вниманието на големите парфюмерийни компании и започва да работи за тях. Първият му проект е с един от най-популярните брандове в света на парфюмерията. След това следват още няколко известни и престижни марки, за които той създава невероятни аромати.

Сред някои от най-известните парфюми, създадени от Ан Готлиб, са „Л’Инстант де Гуерлена“ за Guerlain, „Флорале“ за Chloé, „Ла Ви Ест Бел“ за Lancôme и „Л’Ом“ за Yves Saint Laurent. Тези парфюми са само малка част от неговото впечатляващо портфолио, което продължава да се разширява с годините.

Ан Готлиб е изключително талантлив парфюмерист, който успява да създава аромати, които се превръщат в истински икони. Той е известен със своята уникална способност да съчетава различни нотки и да създава парфюми, които оставят незабравимо впечатление.

С годините Ан Готлиб продължава да работи в индустрията на парфюмерията и създава нови аромати за различни марки. Той е вдъхновение за много млади парфюмеристи и неговото наследство в света на парфюмерията е неоспоримо.

Покажи още за Ан Готлиб
Парфюми от Ан Готлиб
Decadence
Marc Jacobs

Decadence

Парфюмна вода за жени